Midwinterhoorntocht Zevenaar Midwinterhoorntocht
Zevenaar
Happen en Stappen
Midwinterhoorntocht Zevenaar
Het Happen en Stappen-arrangement van 2018
is inmiddels volledig uitverkocht !
Arrangement
Midwinterhoorntocht Zevenaar Vanaf dit jaar willen we naast onze normale midwinterhoorntocht, nu ook een speciaal 'Happen en Stappen'-arrangement toevoegen aan onze activiteiten. Deze activiteit organiseren wij graag in samenwerking met onze trouwe partners.

Dit arrangement bestaat uit een paardentramroute, met enkele smakelijke culinaire stops, en is voor iedereen toegankelijk. De route wordt afgelegd met een comfortabele paardentram van Stalhouderij Belfjor, die ook voor rolstoelen toegankelijk is.

Het arrangement vindt plaats op zondag 30 december 2018, gelijktijdig met de Midwinterhoorntocht Zevenaar.
Tijdens deze paardentramrit wordt er op de route diverse keren gestopt. Op drie van deze stops wordt door een lokaal horecabedrijf een smakelijke culinaire invulling verzorgd:

- Eet-Lokaal | Café, Restaurant & Zalen;
- Buitengoed De Panoven;
- Stadsbrouwerij & Proeflokaal Wittenburg.

Op elke locatie zijn voor een gezellige sfeer meerdere Midwinterhoornblazers aanwezig. De locatie's zullen tevens leuk worden aangekleed met vuurkorven en dergelijke.
Midwinterhoorntocht Zevenaar
Kosten
Midwinterhoorntocht Zevenaar In tegenstelling tot onze normale midwinterhoorntocht, is het 'Happen en Stappen'-arrangement niet gratis. Gasten, die deelnemen aan het 'Happen en Stappen'-arrangement, betalen een bedrag van € 12,50 (vooraf te betalen). Dit is voor de tocht met de paardentram, inclusief:

- koffie/thee met gebak (bij Eet-Lokaal);
- een minibroodje buffelburger (bij Panoven);
- een drankje met kleine borrelhapjes (bij Wittenburg).

De startlocatie van het 'Happen en Stappen'-arrangement is het Eet-Lokaal.
Ritten met de paardentram
De verwachting is dat één rit ongeveer 2,5 uur zal duren, inclusief de diverse stops bij de restaurants. Deelnemers moeten zich een half uur van te voren alvast melden bij het Eetlokaal, zodat ze daar de koffie met gebak kunnen nuttigen.

De bedoeling is om twee koetsen te laten rondrijden, met steeds een half uur er tussen in. Per koets kunnen er 20 à 30 personen mee. Reserveer dus op tijd voor de door U gewenste rit, want vol is vol ! Beide koetsen rijden zowel 's morgens als 's middags een ronde. In totaal worden er dus vier ritten gemaakt. In het schema hier naast kunt U zien welke ritten op welke tijden er gepland staan.
Ritnummer Begin Einde
1 10.30 uur 13.00 uur
2 11.00 uur 13.30 uur
3 13.00 uur 15.30 uur
4 13.30 uur 16.00 uur
Reserveren
Reserveren voor deze tocht kan uitsluitend vooraf bij:

Restaurant Eet-Lokaal
Markt / Wittenburgstraat 25
6901 AH Zevenaar
Telefoon: 0316 - 24 24 09
Email: info@eet-lokaal.com

Geeft U daarbij SVP duidelijk aan met welke rit U precies mee wilt, rit 1, 2, 3, of 4 (zie het schema hierboven). Na reserveren en vooraf betalen, ontvangt U een strippenkaart met tegoedbonnen voor het 'Happen en Stappen'-arrangement. Hier staat duidelijk op vermeld waarvoor deze bonnen geldig zijn. Het arrangement start bij het Eetlokaal.
Nadere informatie over onze partners
Midwinterhoorntocht Zevenaar Stalhouderij Belfjor is een veelzijdig paardenbedrijf in het mooie Montferland. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het vervoer van personen met behulp van echte paardenkrachten. Wij rijden het hele jaar door ritten met onze paardentrams, huifwagens en koetsen. Deze worden voortgetrokken door robuuste fjordenpaarden of Belgische trekpaarden.

Belfjor beschikt over een tweetal paardentrams. Beide trams bieden plaats aan 20 tot 30 personen. De paardentrams zijn voorzien van binnen- en buiten verlichting en een muziekinstallatie. Bij mooi weer kunnen van beide paardentrams de zijkanten open en bij koud weer zijn deze paardentrams verwarmd. Beide paardentrams zijn rolstoeltoegankelijk en kunnen plaats bieden aan 9 rolstoelen en 8 overige zitplaatsen. Beide paardentrams worden getrokken door een Manchester team van 3 fjorden-paarden.

Eet-Lokaal | Café, Restaurant & Zalen

Oprechte aandacht voor mens, dier, natuur en cultuur vinden we belangrijk. Dat zie je, voel je en dat proef je bij Eet-Lokaal. In ons historische pand - voormalig polderhuis op Landgoed Huis Sevenaer - komen heden en verleden smaakvol bij elkaar. Een verborgen schat in het hart van Zevenaar. Kom ook sfeer proeven !

Eet-Lokaal is meer dan alleen een restaurant op Landgoed Huis Sevenaer. Je eet, drinkt en ziet hier lokale en biologische producten.
Midwinterhoorntocht Zevenaar

Midwinterhoorntocht Zevenaar Welkom bij Buitengoed de Panoven in Zevenaar (Gelderland).

Buitengoed de Panoven is een industrieel erfgoed dat verschillende recreatie mogelijkheden aanbiedt. Het is bij ons mogelijk om te overnachten in een hotelkamer of in een van de sfeervolle groepsaccommodaties. Daarnaast is het een uitstekende plek voor dagrecreatie met activiteiten en het restaurant. Ontdek de geschiedenis van deze unieke plek vol ambacht en cultuur, gelegen in de rijke natuur van de Liemers !

Stadsbrouwerij & Proeflokaal Wittenburg

Stadsbrouwerij Wittenburg is ontstaan vanuit een hobby die enkele jaren door een vriendengroep werd uitgeoefend. Nu brengt de stadsbrouwerij onder de merknaam "De Jonkheer" een groot assortiment zelf gebrouwen bieren op de markt. Het bier wordt gebrouwen op de eigen locatie aan de Markt 7 in het centrum van Zevenaar. In het Proeflokaal kunt u deze heerlijke bieren proeven tijdens de lunch, borrel of diner.
Midwinterhoorntocht Zevenaar
Login NIEUW!