Midwinterhoorntocht Zevenaar Midwinterhoorntocht
Zevenaar
Midwinterhoornbier
Met ingang van 2016 wordt er een speciaal bier voor ons gebrouwen, het midwinterhoornbier. Het is een bier, dat goed past bij de sfeer van de midwinterhoorntocht. Het bier is caramelblond van kleur, karaktervol en kruidig van geur, en heeft een stevige body. Het heeft een alcoholpercentage van 7,8 %. Echt een bier om 's winters van te genieten, samen met goede vrienden.

Het bier wordt voor ons gebotteld in een bijzonder kruikje, met een inhoud van een halve liter, of als flesje van 0,33 liter. Beide verpakkingen zijn duidelijk herkenbaar als midwinterhoornbier. Leuk om te krijgen, leuk om weg te geven, leuk om te bewaren.

Het is mogelijk, om aanvullend nog een speciale handgemaakte miniatuur-midwinterhoorn (grootte circa 10 à 12 cm) mee te bestellen, als bijzondere decoratie van de kruik of de fles. Deze prachtige miniatuur-midwinterhoorntjes worden met de hand gemaakt door Jan Jansen uit 's Heerenberg, en zijn te koop voor maar EUR 3,50. Deze zijn mee te bestellen via het onderstaande formulier.

Midwinterhoorntocht Zevenaar

Het bier wordt speciaal met liefde voor ons gebrouwen bij Stadsbrouwerij Wittenburg in Zevenaar.

Midwinterhoorntocht Zevenaar
Midwinterhoorntocht Zevenaar In het formulier hieronder kunt U voorintekenen, om het bier alvast voor U te reserveren. De kosten zijn als volgt:

EUR 6,50 per kruikje van 0,5 liter,
EUR 2,50 per flesje van 0,33 liter,
EUR 3,50 voor het handgemaakte miniatuur-midwinterhoorntje.

Deze bedragen zijn inclusief administratie- en verwerkingskosten, en zijn vooraf te betalen. De artikelen moeten daarna door U zelf worden afgehaald in Zevenaar (U krijgt van ons bericht). Om het midwinterhoornbier te mogen bestellen, moet U wel 18 jaar of ouder zijn. Bij het afhalen zal dat ook gecontroleerd worden; bij eventuele twijfel, zullen wij U dan naar Uw ID vragen.

Na uw bestelling ontvangt U van ons een bevestiging per email. Daarin staat duidelijk vermeld, hoe U de kosten vooraf aan ons kunt voldoen. Na ontvangst van Uw betaling wordt het bier definitief voor U gereserveerd. Nadat het bier voor ons gebrouwen is, ontvangt U tijdig bericht per email, waar en wanneer U het bier kunt komen afhalen (in Zevenaar).

Hier kunt U het speciale Midwinterhoornbier reserveren. * = verplicht veld
Aanhef *: Dhr. Mevr.
Naam *:
Adres *:
Postcode *:
Plaats *:
Telefoon *:
Email-adres *:
Eventuele opmerkingen:
Aantal kruiken *: stuks à EUR 6,50
Aantal flessen *: stuks à EUR 2,50
Aantal hoorns *: stuks à EUR 3,50
Voorwaarden *: Ik ben 18 jaar of ouder, en ik heb de bovenstaande voorwaarden goed doorgelezen, en ga daar uitdrukkelijk mee accoord
Code *: Type hier exact de volgende code over (vijf hoofdletters):
 
(Helaas zijn we genoodzaakt om het bestelformulier op deze wijze te beveiligen tegen spam)
Login